torstai 21. toukokuuta 2015

Ihana aurinko ihana kevät!Olen ollut pari kuukautta ompelimossa harjoittelussa ja se tie näyttää tulevan päätökseensä. Ensi viikolla on viimeiset päivät ja sitten alkaa kesä. Kaikki on mennyt omasta mielestäni hyvin. Olen päässyt tekemään kaikenlaista laidasta laitaan. Ompelijan ollessa sairaslomalla olen viettänyt tiiviisti aikaa vain mallimestarin kanssa ja päässyt seuraamaan hänen työtään läheltä, tarkoitus olisi, että hän ehtisi vielä opettamaan kaavoista minulle lisää. Tykkään enemmän hänen kaavoitus tavastaan kuin siitä mitä käytämme koulussa, joten haluan omaksua tämän itse parhaaksi havaitsemani. Opettaja tuli käymään alkuviikosta ompelimossa ja arvioi näyttötyöni, hyvät arvostelut tuli :) se olisi kuulemma voinut mennä päättötyöstä! Jee! 


Jännä miten aika kuluu hurahtaen! Ei siitä ole kauankaan kun istuimme ompelimossa, valitimme säästä ja odottimme kuin kuuta nousevaan missä lienee aurinko, missä lienee kevät! Aurinko näyttäytyi meille viimein ja siitä olen halunnut päästä nauttimaan mahdollisimman paljon. Jopa nyt ahdistaa istua koneen ääressä kun mieli tekisi ulos!
Viime kuukaudet minulla on mennyt hyvin intesiivisesti ompelimon parissa. Vaikka iltaisin olisikin ollut aikaa, en jostaisn syystä ole jaksanut kysellä aina tuttujen menoja ja kysyä näkemään. Mutta heti auringon pilkottamisen myötä energiat ovat muuttuneet ja mielelläni kyselen mitä voisi tehdä ja voisiko joku nähdä. Siitä olenkin iloinen vaikkei näkisikään pitkään aikaan niin ei ystävien kanssa juttu muutu, yhtälailla on hauskaa ja riittää puhuttavaa vaikkei näkisikään yhtä tiiviisti, hyvä juttu !
Nyt riennän äkkiä syömään jotta pääsisi liikkeelle! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: