keskiviikko 13. toukokuuta 2015

LACE DRESS


Olen jo valmiina menossa nukkumaan, mutta aina käy jotain kun viimein saa avattua tietokoneen. Äitin synttärijuhla lähestyy, huomenna on oikea päivä mutta lauantaina vietetään. Kysyinkin tänään, että miltäs tällänen suuri vuosimäärä oikein tuntuu, tuntuuko 60v missään?
Olen ompelimossa tehnyt näyttötyötäni. Se on leninki, miehustaan yhdistetty pitsi, vuoritus. Ja voin sanoa ettei olekaan maailman helpoimmasta päästä tuon pitsin kanssa temppuilla varsinkin kun helma on osittain sivuista yhtänäinen pitsissä (ei sivusaumaa tietyssä kohtaa) joten haasteita löytyy. Leninki on siis menossa äidilleni, hän toimii tässä asiakkaana, ja tämä on oikeastaan minulta lahja hänelle. Alunperin olisin sen halunnut olevan yllätys mutta mallimestari oli sitä mieltä että vielä parikymppisille voi tehdä ylläri vaatteita, mutta siinä vaiheessa kun nainen täyttää 60v täytyy vaatteen istua juuri eikä melkein.
Aina kannattaa ottaa haasteet vastaan ja tippua mielummin korkealta ja kovaa kuin huomata ettei olisi oppinut yhtään mitään uutta. Tämä pitsin käsittely on minulle todellakin uutta. Perjaatteessa siluetti on yksinkertainen, mutta materiaali luo haasteen. Kantapäänkautta yleensä opitaan, ainakin minun kohdalla, joten eiköhän tämänkin tästä.
Nyt on muutama hullu päivä siis edessä jotta mekko tulisi valmiiksi, suurimmat kohdat on jo hoidettu. Pitäkää peukkuja että hyvä tulis ja että meikä jaksais.

kohta herätys
seeeya!
AnnaP :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: