sunnuntai 17. toukokuuta 2015

♥Mamma 60♥Eilen pitkään odotettu päivä koitti, jonka eteen oli tehty paljon töitä. Älyttömässä kiireessä kävin ostamassa itselleni juhlavaatteet. Olin alottanut tehdä yläosaa itselleni, mutta aika sen tekemiseen ei riittänyt. Onneksi Yourfacestä löytyi auttava ja osaava myyjä auttamaan minua ongelmani kanssa, olin onneksi ottanut ostoksille mukaan juhliin tarkoitetun hameen.
Ostosten jälkeen suuntasin kotiin ompelemaan äidin syntymäpäivälahjan helman kuntoon. Hieman siis viime tippaan meni, vielä 15 minuuttia ennen juhlan alkua tein äitille meikkiä.  
Paikalla oli paljon läheisiä ystäviä ja muutama sukulainen. Erikseen suolainen pöytä, juomapöytä, juustopöytä ja tietenkin herkkupöytä kahvin kera! Viimeksi olimme viettäneet äitiä kunnolla 10 vuotta sitten. Järjestin ystävieni kanssa yllärinä sketsin, jonka nimeksi muokkasimme Hullu Henri. Muuan mies asteli sisään ulko-ovesta sketsin loppupuolella ja osallistuin esitykseemme, hän oli Hullu Henri, joka oli käynyt erikseen poimimassa valkovuokkoja äitilleni. Kummipoikani oli säikähtänyt näytelmässä olleita kovia ääniä ja erilaisia roolihahmoja, joten lopulta hän päätti sanoa suorat sanat Hullulle Henrille, "miksi sinä säikyttelet pieniä lapsia?!" 
Muiden esitysten joukossa oli laulua ja kovin odotettua lantion pyöritystä. Ystäväni äiti oli keksinyt opettaa meille salsan perusaskeleet, eikun vain tanssitunnille siis! Voi kuinka hauskaa olikaan vaikkei jalkani pysyneet mukana menossa.
Jatkoimme juhlia pitkälle yötä. Hauskaa läppää lensi koko illan ja meno sen kuin parani ja lähdimme tietenkin jatkamaan paikalliseen lähi baariin. Katsotaan sitten taas 10v päästä millaiset kekkerit äitin 70v juhlilla on! Äitini pitsimekko on tekemäni, olen onnistumisesta erityisen iloinen! Itselläni on päällä uusi paita Youface, ja hame on luokkalaiseni Liinun tekemä. 


Paljon onnea rakkaalle äidilleni! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: