torstai 11. kesäkuuta 2015

Esplanadi ja kirsikatTiistaina starttasi mun toinen loma päivä! Ensinnäkin muuta suunnitelmaa ei ollut kuin hoitaa passikuva kuntoon hakemusta varten. Ai, että se muuten meni helposti ja nopeasti, en ehtinyt jäädä lirkuttelemaan Rajalan poikien kanssa kun tuo hoitui niin äkkiä. Sinne se passikuva lennähti sähköisesti poliisille ja kamalan hinnan siitä pääsi maksamaan, mutta hoidettu on. Tänään itseasiassa hoidin hakemuksen loppuun asti, on se kuva siedettävä, kai sillä pärjää seuraavan 5 vuotta. 

Odotellessani ystäväni vastausta voisikohan hän nähdä, päätin lähteä käymään kauppatorilla. Olisin morjestanut siellä töissä olevaa kaveriani mutta he olivat laittamassa jos paikkaa kasaan. Siinä sitten ajattelin tuhlata aikaani ja päätin kierrellä ympäri mitä torilla on tarjottavaa. Lopulta suuntasin Esplanadille päin hyvin onnellisena puolilitraa kirsikoita rikkaampana. Espalta kantautui musiikkia ja puhetta. Mitähän oli tekeillä. Kyseessä oli itämaisiatansseja eri tanssiryhmiltä. Wausti mikä meno ja meininki! Alkoi oma jalka vipattamaan mukana. 

Ihana eiloisa Esplanadi, kirsikat ja ystäväni saapui kanssani rupattelemaan. Niin pitkään jatkoimme sillä istuskelua kunnes aurinko alkoi mennä piiloon ja päätimme lähteä kahville. Toisaalta kummankaan kohdalla tämä ei tarkoita kahville menoa, itse olen lopettanut kahvin juonnin 2 vuotta sitten ja ystäväni ei ole kahvin ystävä. Joten musta tee, smoothie ja lohipiirakka passasi mainiosti. Välillä tietenkin itse sorrun ja ostan jonkin erikoiskaffen ja tiedän kärsiä loppupäivän seurauksista.
Siinä istuskelimme illalla vielä klo 19 aikaan kunnes meille tupsahti idea eteen. Minulla on lomaa ja hänellä vapaata, miksemme lähtisi saunomaan ja viettämään aikaa hänen mökilleen! Mahtavaa! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: