keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Voita pelkosi!Toukokuun eräitä iloisimpia päiviä oli reissu Linnanmäelle! Vaikka aikainen herätys ja hieman krapulainen olo ei meinannut auttaa meitä paikalle, yllätyin kuinka mahtavan päivän saimme aikaan. Kyseessä oli Palmian yksityistilaisuus ja ystäväni äidin ansiosta pääsimme nauttimaan hauskasta päivästä. Mitä tulee ensimmäisenä mieleen Linnanmäeltä, omalla kohdallani tietenkin nostalginen vanha puinen tuoksu vuoristoradasta! Se olikin ensimmäinen kohteemme. Voin omasta kohtaa kertoa, että innoissani olen aina lähtenyt lintsille, mutta ikinä en ole ollut se porukan hurjapäisin! Enkä nytkään. Vaan se heikkohermoisin. Voitko kuvitella, älytön nälkä muttet voi syödä koska pelkäät ettei ruoka pysy sisällä kun täytyy kiertää laitteita. Sen lisäksi pelkäsin julmetusti jokaista nopeatempoista laitetta, eli toisinsanoen melkeinpä jokaista jossa kävimme! Nämä saivatkin raahattua minut jokaiseen laitteeseen, mihin en ikinä olisi yksin mennytkään.
 Kingi pelotti minua aivan järkyttävästi, kun olimme aivan ylhäällä hengitin syvään ja sanoin mielessä itselleni "Anna ei hätää, katso kuinka kaunista!", rentouduin hetkeksi eikä lopulta äkillinen vapaapudotus tuntunut enää niin pahalta.


Viimeisimmäksi laitteeksi olimme jättäneet Ukon, jonka olin ensimmäisestä asti kieltäytynyt. Jonossa toivoin, että Linnamäki aikamme olisi ohi, ettei meitä päästettäisi enää laitteeseen. Samalla yritin karata, vaikka mitä ja en ollut ennen tuntenut niin suurta pelkoa kuin tuolla hetkellä! Kun minut istutettiin laitteeseen en voinut uskoa että tässä ollaan menossa ylöspäin tuota hurjaa keltaista rataa. Jo ollessani ylösalaisin koko oloni raukesi. Minua ei enää pelottanut, se oli hauskaa, vaikka hurjaa! En olisi ikinä uskonut että poistun tuosta laitteesta sanoen sitä lällyksi. Kyse olikin omasta pelostani! Aivan huippu päivä mahtavan porukan kanssa. Pakollinen tahmainen hattara koettu tänä vuonna, lintsin iloisuus, puinen vuoristorata ja kaiken lisäksi voitin pelkoni! Päätimmikin, jos vain mahdollistuu lähtisimme kiertämään muuallekin Suomeen huvipuistoja tai edes suuntaisimme Särkänniemeen! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: