tiistai 14. heinäkuuta 2015

Bregenz - first night


Lähdimme vauhdilla Sveitsistä määränpäänä Itävalta. Maisemat olivat kauniita, suurimmaksi osaksi peltoja näkyi ajoreitin varrella. Huvittavinta matkalla oli rajanylitys kohta. Mietimme pitäisikö etsiä passit esiin, mutta rajalla seisoi yksi mies joka vain nyökkäsi meille ja jatkoimme matkaa. Ei tulisi kuulookaan meidän ja Venäjän rajalla.

 Hotellista olimme aiemmin lukeneet ainoastaan, että se sijaitsee järvenrannalla, lähellä on venesatama ja kävelykadut. Saimme mukavat huoneet, ei mitkään kummoiset, käytävällä oli vessa ja suihkutilat olivat myös erikseen. Hotelli oli melko monikerroksinen, alimmassa oli respa ja samassa ruokailutila. Respa näytti aivan jonkun omalta kodilta pienien koriste esineiden, vaasien, taulujen ja avokeittiön kanssa. Ei mikään ihme jos omistaja perhe asuisi takahuoneessa!

Pojat löysivät ylimmästä kerroksesta ulkoterassin. Vaikka sisäpiha ei ollutkaan nätein, viihdyimme siellä hyvin pitkään. Taustalla näkyi hieman vuorta ja viereisillä parvekkeilla oli myös elämää, jossain vaikutti olevan syntymäpäiväjuhlat. Ilta vierähti pitkälle musiikin, oluen ja viinin parissa.

Valitettavasti emme tieneet monen aikaan torstaina menee baarit kiinni, ehdimme yhdelle juomaan lasilliset puoleksitunniksi, koska sulkemis aika oli jo puoli kaksitoista. Ystävällinen tarjoilija osasi kyllä neuvoa meille jatkopaikan, pyysi kertomaan terveisiä. Sellainen tämä paikka oli, kaikki vaikuttivat tuntevan toisenta!
Illasta voin sen verran kertoa, että onneksi itse join vain viiniä koko illan ja sain pidettyä huolta kaikista tavaroistani. Muilla taisi mennä villimmin, hauskaa oli!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: