sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Bregenz päivälläBregenz. Hyvä että me tytöt saimme itsemme aamupalalle 10 minuuttia ennen sen loppumista. Aamupala oli hyvin kotihenkinen, parasta oli kananmuna ja kahvi. Sai vähän potkua päivään koska suunnitelmissa oli voittaa krapula ja päästä jatkamaan matkaa. Onneksi ihana respatäti suostui että kirjautuisimme tunnin myöhemmin ulos hotellista, joten ehti pakata ja käydä vielä suihkussa. 

Kello 11, kuuma aurinko ja puolet porukasta kärsi vielä nestehukasta. Kuitenkin itse olin hyvin innoissani näkemään Bregenziä päiväsaikaan! Pojat lähtivät omille teilleen ja me lähdimme junaradan toiselle puolelle nauttimaan aurinkoisesta päivästä. Siellä avartui Bodensee järvi. Päiväsaikaan se oli myös yhtä lumoava. Mukava viileä tuuli teki hyvää helteessä. Maisemat olivat hulppeita! Kuten jo mainitsin, tuntui kuin olisi ollut välimerellä, ilma ei ollut vain yhtä suolaista ja taustalla kohosivat vuoret. 

Kaikki ei kuitenkaan voi aina mennä nappiin. Olimme sopineet tietyn ajan koska treffata ja lähteä ajamaan, olimme varanneet huoneiston Seefeldistä, johon oli seuraavaksi tarkoitus tähdätä. Automme ei lähtenyt enää käyntiin. Vuokrauskeskukseen puhelu ja huoltomies oli tulossa Saksasta asti laittamaan autoa kuntoon. Lähdimme pariksi tunniksi syömään siinä odotellessa. En tarkkaanottaen osaa kertoa mikä sille autolle tuli, mutta taisi mekaanikko naureskella jälkikäteen "tämänkö takia piti ajaa pari tuntia Itävaltaan asti", koska autohan lähti melko nopeasti liikkeelle heti hänen tultuaan. Loppuhyvin kaikki hyvin ja eikun jatkamaan -> 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: