sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Hvitträsk - Mustikassa


Lauantai ulkoilupäivä jatkui koiran päästyä kotiin hieman erilaisiin maisemiin. Lähdimme ajamaan kohti Hvitträskiä! Paikka oli melkein kaikille meistä tuntematon emmekä tienneet mitä odottaa! Kaunis linnoitus häämötti vuorenhuipulla. Maisemat olivat sanoinkuvailemattomia, olimme hyvin korkealla, vanhat puut kohosivat rinteellä ja näkyi kauas järvelle! 

Alueella sai vapaasti kävellä, käydä puutarhassa ihastelemassa arkkitehtuuria ja kukkia, nauttia ulkoilmasta. Jos olisimme tulleet aikaisemmin olisimme voineet käydä museossa ja ravintolassa syömässä. Onneksemme olimme kylläisiä eväistä, joten seuraavaksi odotti pitkään kaivattu mustikka.

 Vuoren/mäen rinteet olivat pulloillaan mustikkaa! Hyvä, kun tytöt malttoivat melkein päästä rinteen alas asti kun kädet ja suupielet olivat sotkussa! Leiriydyimme laiturille, järvi oli aivan tyyni, mieli lepäsi ja kalat kävit jatkuvasti syömässä pinnassa. Kipot esille ja mustikkaan, myöhemmin oli uusinta järveen! Olin hyvin onnellinen onnistuneen vapaapäivän johdosta! 
Toivottavasti ulkoilureissuja mahtuisi tähän kesään lisäää!!!! -Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: