sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Lentojännitys


Nyt hieman haikealla mielin mutta onnellisena, aivan palaneena ja väsyneenä muistelen tuota lähtöpäivää kun lensin Eurooppaan moikkaamaan ystäviä. Neljä päivää menee nopeasti ja mielelläni olisin jäänyt heidän kanssaan jatkamaan roadtripiä eteenpäin mutta huomenna kutsuu velvollisuudet ja arki. 

En ollut ikinä lentänyt yksin ja matkalle lähteminen oli hyvin jännittävää. Yöllä ei tapansa mukaan tullut uni ja aikasin piti olla kentällä. Olenhan minä lentänyt ja hoitanut itse asioita kentällä mutta nyt jännitys oli aivan hullua. Laitoin varmaan kymmenelle kaverille viestiä kuinka jännittää. Onneksi kaikki sujui niin nopeasti ja helposti, että lopulta ehdin käydä muutamalla hermosavukkeella ja tajuta että eihän tässä mitään. Viimeisin panikointi oli pienestä rinkasta joka piti mennä käsimatkatavarasta ja oikeasti hei ihmisillä oli tosi isoja käsimatkatavaroita, turhaan murehdin! 

Sitten oltiinkin jo matkalla! Pyytämäni käytäväpaikka osottautuikin intialaisten vieressä olevaksi ikkunapaikaksi, pääsin ottamaan muutaman hulppean kuvan siis vielä, mutta vessaan en viitsinyt kertaakaan nousta ja btw swissillä on paljon paremmat (minun mielestäni) tarjoilut mitä muissa yhtiöissä olen nähnyt. Eurooppa kutsui, eka pysäkki Sveitsi! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: