keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Minä menen


Pelastus aamuun. Gluteenittomia valmispuuroja myydään kaupoissa! Sen yhteydessä päätin viimein avata lukupakettini, jonka kävin ostamassa jo viikko sitten. Trendi-lehdessä tykkään sisällön monipuolisuudesta ja siitä että sitä riittää enemmän kuin yhdelle sivulle. Eniten raivostun lehdistä, joissa kokonaiseen aukeemaan on lisätty yksi lause ja välttämättä kuvatkaan ei anna kaikkea irti.
Aamupala tietokoneen, teen ja lehden parissa on yleinen aamupalani silloin kun siihen on aikaa, eli hyvin harvoin. Tänään taustalla soi Veronica Maggio. "..Allt är bra nu"

Heinäkuun bloggaaminen on syystä ja toisesta ollut vähäistä, enhän laittanut juhannuksestakaan mitään vaikka materiaalia olisi ollut vaikka kelle jakaa. Ollut monta muuttujaa välissä, keskityin moniin muihin asioihin ja olihan tuo ruissi viikonloppukin tuossa välissä. Toissapäivänä murehdin tuleeko tästä vikasta lomaviikosta mitään, olin krapulassa ja muutenkin masis, kaikki seinät tuntui kaatuvan päälle ja oli hyvin riittämätön olo. 

Mutta, fuck it! Lennot on ostettu nyt Eurooppaan. Vaikkei eka ollut fiilistä, niin luulen että tämä on juuri se mitä tarvitsen, lähteä taas hetkeksi pois. Meno Sveitsiin, kierretään vähän vuoristoja ja sitten paluu Itävallasta.  Ystävät ovat jo siellä autolla kiertämässä ja joinaan hetkeksi messiin. Kaikki se kurja saa omalta osaltaan jäädä tänne pyörittelemään peukaloita. Koska matkalle otan vain hyvän mielen mukaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: