torstai 16. heinäkuuta 2015

Täydellinen vapaapäivä


Täydellinen vapaapäivä! Vaikka loman jälkeisiä työpäiviä olikin vasta kaksi, niin kyllä pari vapaata sopii tähän väliin oikein mainiosti. Mikä sen parempaa vapailla kuin aurinkoisena päivänä. Aamupäivästä hieman puistoilua vanhoilla kulmilla ja aurinkoa palvoen. Illemmalla oli vuorossa ystävän syntymäpäivän kunniaksi ravintola ruokailu. 

Trattoria Sogno oli minulle aivan uusi kokemus. Hieno lasitettu terassi, vanhempaa hienompaa asiakaskuntaa, söpöt valot ulkopuolella ja hyvä tunnelma! Hauskoja ja mielenkiintoisia puheenaiheita riitti. Kaikki sujui joutuisasti, lauloimme onnittelulaulun ja kilistelimme. Minulla oli todella hauskaa vaikka tunsinkin entuudestaan vain synttärisankarin ja hänen poikaystävänsä. Olen muutenkin innoissani jos pääsen tutustumaan ja juttelemaan uusien ihmisten kanssa! 

Koska pari vapaapäivää eivät riitä kaikkeen, olin sopinut vielä illalla nähdä ystävää, en siis ehtinyt jäädä jälkkäreitä syömään. Lähdin jatkamaan vinkun parissa chättäilyä melko myöhäänkin yöhön. Näitä päiviä lisää!  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: