maanantai 13. heinäkuuta 2015

Zürich
Ystäväni tulivat nappaamaan minut autolla Zürichin lentokentältä. Olin saanut etukäteen kuulla, että kentän pitäisi olla melko yksinkertainen. Valitettavasti kukaan meistä ei ymmärtänyt kylttejä ja meneillään oli rakennustyömaa, muutaman mutkan kautta löysin autolle. 

Lähdimme etsimään hyvää ruokailupaikkaa ja miettimään seuraavaa määränpäätämme. En voinut vieläkään käsittää, minä olin heidän luonaan aurinkoisessa Sveitsissä! Kuuntelin ajomatkan aikana heidän seikkailujaan Berliinissä ja Amsterdamissa, ihan kateeksi kävi että pääsin mukaan vain muutamaksi päiväksi. 
Todellisuus Sveitsissä olosta iskikin suoraan päin naamaa miettiessäni mitä ruokaa söisi ravintolassa. Ostin ison annoksen tomaatti mozzarella salaattia ja sain kirjaimellisesti tomaatti mozzarellaa, halvemmaksi olisi tullut tehdä se itse. Ensimmäiseksi tuhlasimme frangit pois ja tutkimme wifillä mistä löytyisi kiva nukkumasija täksi yöksi. Tarkoitus ei ollut enää jäädä heittämään rahaa hukkaan vaan sijoittamaan se paremmin. Ja paremmin se onnistuikin pienessä järvikaupungissa Itävallassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: