lauantai 10. lokakuuta 2015

musiikki, runot, pimeä, ruska ja hieman maalia sormiin


 Kukapas muu ei halua kasata sängyn viereen nesäkuihdetta, yskänlääkettä, kurkkukipusuihketta, erilasia pastilleja, nenäliinoja, mustaherukkamehua ja muita parannuslääkkeitä.
Olen keittänyt sitruuna inkivääri teetä, syönyt lusikalla hunajaa suoraan suuhun kuin pikkulapsi, herännyt tuhannesti öisin hikoiluun ja loputtomaan yskään. Luulin selvinneeni tästä syksy flunssasta, mutta kyllä se lopulta saavutti minutkin. Yksin ei ole kiva sairastaa, vaikka samalla ei ole muuhuin voimia kun olemaan yksin. Ihana äiti on käynyt pitämässä minusta huolta! Olen kotiutunut oikein hyvin. Asunnosta löytyy mielenkiintoisia yksityiskohtia ja asioita joita vain itse tiedämme. Näin yksin ollessa onkin aikaa tälle asunnolle. Kuunnella levyjä, lukea runoja, iltaisin olen innostunut purkamaan oloani maalaamalla. Löysimme asunnosta vanhan shakkilaudan ja teimme siitä pöydän. Jonain päivänä toivon että ehtisimme pelata sillä hieman.
Ensi viikolla olisi tarkoitus vähän fiksailla kämppää lisää, jos nyt ensin tulisin terveeksi niin riittäisi voimat siihenkin! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: