torstai 31. joulukuuta 2015

Mun kodin joulu


Nyt ennen kuin vuosi vaihtuu koitan kertoa vähän kaikesta mikä on jäänyt väliin.

Mähän hullaannuin, että pääsin laittamaan joulua omassa kodissa. Kämppis taas ei ole mikään jouluihminen joten jännitin jokaisen joulujutun kohalla hänen reaktiotaan.
Onnistuin sitten kuitenkin!
Keittiöön tein pyykkipojista, narusta ja pussukoista "joulukalenterin" johon laitoimme toisillemme yllätyksiä vuorotellen, se toimi puolet ajasta! Oveen onnistuin kuljettamaan ovikoristeen.
Olin rekrytoinut äitini keksimään koristeen joka olisi mahdollisimman pelkistetty mutta kuitenkin joulumainen. Siitä en ikinä saanut mitään palautetta...

Kävimme  myös tärkeillä ostoksilla Ikeassa ja minä en voinut olla ostamatta joulukuusta sieltä, halpa ja hyvä, menee pieneen tilaan! Noh kun kämppis saapui kotiin varoitin jo etukäteen että nyt on jotain joulusta. Hän ei oikeestaan edes huomannut kuusta vaikka oli kävellyt sen ohi, ei paha! Kuusi sai jäädä. Laivalta löysin vielä kuusentuoksuisen kynttilän!

Ja ette arvaakaan kuinka moneen kertaan olen leiponut pipareita, koristellut niitä, torttuja, joulutorttupiirakkaa ja joulupullaa! ;) (glutenfree)
Ens vuonna sitten uudestaan! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: