keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Vilinää ja vilskettä

Onks hiukset hyvin, näkyyks kello?  


Jouloukuuta mennään jo reippaasti eteenpäin ja nyt voin haikealla mielin kertoa, että tämän vuoden koulupäivät olivat tässä. Seuraavaksi jään joululomalle eli teen vain enemmän omia töitä, Uuden vuoden alla haluisin lähteä pika matkalle, tammikuussa aloitan työssäoppimisen pukuvuokraamossa ja kermana kakun päälle; pääsin mukaan auttamaan Häämessuille (23.1.16 Kaapelitehdas ilmainen sisäänpääsy).

Vilinää ja vilskettä, tuntuu etten osaa pysähtyä tarpeeksi vaan aina on monta rautaa tulessa.
Suurinosa syksyn stressistä on takana. Yritysprojektimme jää joululomalle mutta jo olemassa olevia tuotteita saa tilata spostin kautta. Otan tuotteet kotiini joulutauon ajaksi, niitä saa tulla katsomaan! Tuotekuvat tulevat lähipäivinä nettisivuille hintojen kanssa. Mittatilaus ei ole jonkin aikaa mahdollinen.

Eilen olin näyttötyön arviointi keskustelussa. Olemme syksyn aikana tehneet asiakkaalle jakun asiakkaan toiveiden mukaisesti. Näyttöön lisättiin myös tuotekortti jonka sisällys oli melko laaja. Kuosittelusuunnitelma, tunnelmakuva, tasokuva, poikkileikkauskuvat, materiaalitiedot, hoito-ohjeet, kustannuslaskelma. Olen tyytyväinen jakkuun jonka tein luokkalaiselleni, siitä tulee kuvia myöhemmin. Koin jakun teossa paljon onnistumisia ja opettavia tilanteita. Työläämpi vaate ja haastavampia yksityiskohtia.

Kyseisessä kuvassa on luokkalaiseni asiakastyönä tehty jakku minulle. Kangas on hyvin mielenkiintoinen, se vaihtaa väriä eri valossa ja siinä on kultalankaa. Pehmeät mutta ryhdikkäät muodot, vartaloa myötäilevä mutta väljelmpi malli, leikkaussaumojen väliin ommellut taskut, miehustakankaasta päällystetty nappi.

Keväällä on tiedossa valinnainen aine, joksi olen valinnut naisten juhlapukeutumisen. Asiakkaani on toistaiseksi tiedossa jos ei tule muutoksia, voin sanoa että odotan innolla kyseistä työtä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: