lauantai 2. tammikuuta 2016

Vuosi vaihtu!Tässä vaiheessa varmaan kuuluisi kertoa ja kiittää viime vuoden onnistumisista, hyvistä hetkistä ja muistaa lähimmäisiä. Valitettavasti olen istunut tunnin koneella saamatta aikaan tekstiä, vaikka kuinka paljon olisi kerrottavaa en löydä oikeita sanoja. Sen sanon, että vuosi 2015 oli hyvä vuosi sisältäen uusia ja vanhoja ystäviä, matkoja paikkoihin joissa en ollut aiemmin ollut ja paljon spontaaneja elämää rikastavia tarinoita!

Mahtavaa olikin päästä juhlistamaan vuoden vaihtumista kaveriporukalla joista suurtaosaa en ollut aikoihin nähnyt, mukana oli myös lähimpiä kavereita ja aivan uusia tuttavuuksia. Tuntuu, että monet juhlapäivät joita vietämme missä porukassa tahansa, ne on melko vaiherikkaita. Boolia, tähtisadetikkuja, silmänvinkkauksia, raketteja ja draamaa täynnä ollut ilta jäi varmasti monen mieleen joltain osalta. Mitä vuosi 2016 tuo tullessaan ei voi vielä tietää, se pitää kokea.

Tänä vuonna en ole päättänyt tehdä yhtä huonoja lupauksia kuin viime vuonna, koska petin ne lupaukset heti... Yritän siis kerrankin kokeilla jotain realistisempaa, aloitin jo vähentämään herkkuja! ;)

Toivottavasti eilisestä on selvitty, koska nyt on taas yksi vuosi lisää josta selvitä.

Hyvää alkanutta vuotta 2016!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: