torstai 17. maaliskuuta 2016

Alaston nainen


Kävin tänään hakemassa harjoittelupaikalle jääneet tavarat, oli aika haikea fiilis, nyt se on ohi. Miten nopeesti ollaan Tammikuun alusta tultu tähän päivään ja huomenna takaisin koulunpenkille. Olen tosi iloinen kuinka monipuolinen harjoitteluni oli. Suoritin asiakaspalvelunäytön ja sain myös somistaa myymälää ja ikkunoita moneen otteeseen, tehdä rusetteja, kehitellä uutta miesten solmiota, tehdä promootio boleron alusta loppuun, juhlapuku korjauksia ja tehdä oman gaalamekkoni valmiiksi. Innostuin enemmän miestenvaatemaailmasta, joka on ollut minulle aivan tuntematon. Nyt pääsin siihen käsiksi sovituksissa. Saattaa olla, että syksyllä lähtisin opiskelemaan vielä vaatturin tutkinnon!

Kuvat löytyvät mun instagram sivulta nimellä @anriikka. Olen nyt saikulla ehtinyt piirrellä ja tehä ennakkotehtäviä korkeakoulu hakuihin. Ja sain ruusuja läksiäislahjaksi harjottelupaikalta, ihania!

Hieman on tyhjä olo harjottelun jälkeen, täytyy opetella taas reitti kouluun ja aikasemmat heräämiset. Mutta eiköhän se siitä, vielä muutama kuukaus kunnes valmistun! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: