torstai 10. maaliskuuta 2016

Terve tauolta!Hei ystävät, en ole kadonnut kokonaan! Valitettavasti en suunnitellut bloggaustaukoa.. kuten en montaa muutakaan asiaa tän hetkisessä elämässä... Tarkoitus ei ole lopettaa postaamista, haluan että tiedätte sen! 
Ennakkotehtävät painavat niskassa, olen uupunut harjottelun ja työn määrästä plus johonkin väliin on pitänyt mahduttaa kaverit ja maholliset deittalutkin :D haha miten onkaan mun elämä kiireistä! Ihan naurattaa! 
Pikkuhiljaa on ns "parempi" elämä edessä. Oon lopettanu tupakoinnin siten, että juhliessa saan polttaa ja joskus jos tekee mieli. Tiedän etten kykene lopettamaan seinään, mutta onhan tämä jo hullu vähennys siihen nähden, että vuosi sitten meni vielä noin aski per päivä.. Nyt ei kokonaista askia kuukaudessa! Ihana fiilis että tupakka ei vie mua, mä vien sitä! ;)
Oon yrittäny vähentää ylimääräst rasvaa, suolaa ja sokeria. Tosi vaikeeta on saada salaatti mukaan ruokailuun, aina ei ole ollut varaa mutta suurin syy on ollut tää mun laiskuus.. oon tehny sellasen ruoan että pärjään ja jäisi evääksi huomiselle.. Nyt tuli siihenkin käännös! 
Ja sitten se liikunta puoli.. mikä on vielä vaiheessa mutta edistymässä! Vanhemmilla oon käynyt moikkaamassa kuntopyörääni, kaverinkaa aletaan uimaan ja kävin hakemassa salikortin! Uskokaa tai älkää, mä nyt oikeesti yritän! :D Kiitos ja kumarrus!

Aion päivittää blogia sitä mukaan mitä kaiken ohella nyt jaksan, ennakkotehtävät menee kaiken edelle! 

Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: