tiistai 26. huhtikuuta 2016

Beautiful Seefeld
Kesän matka jatkui muutaman mutkan ja monen korkean vuoristotien kautta kauniiseen Seefeldiin. Olimme varanneet ison huoneiston ja neljään pekkaan hinta oli kohtuullisen halpa. Iloksemme saavuimme hotellihuoneen suurimpaan huoneistoon, ylimpään kerrokseen, isoimmalla parvekkeella ja omalla keittiöllä jossa kokkasimme ruoat.

Seuraavana päivänä halusin lähettää postikortteja, nauttia kauniista säästä ja suunnitelmissa oli käydä vuoristolla hisseissä. Ajauduimme lopulta hotellimme uima-allasosastolle viettämään päivää. Ihaninta oli kattoterassin poreallas. Aurinko porotti ja poreallas poreili, juomat kuplivat. Tapasimme Hollantilaisia jalkapallofaneja altailla, heidän kanssa oli hauska jutella ja aika altaalla vain kului. Lopulta illalla lähdimme viettämään iltaa ulos.

Aamulla olikin minulla aikainen lähtö lentokentälle, en osaa edes sanoa montako tuntia ehdin nukkua. Koko reissu oli aivan mahtava. Vaikka samalta ei tuntunut kentällä kun krapula alkoi hipsiä tulojaan pikkuhiljaa. Istuessani koneessa tunsin itseni niin huonovointiseksi ja kaiken kukkuraksi ihooni sattui, olin aivan palanut. Eihän meillä kenelläkkään ollut altaalla aurinkorasvaa ja Suomen kylmän kesän vuoksi en osannut sitä edes ajatella. Kaikki hyvin loppu hyvin. Pääsin kotiin ja sain jopa kerrankin hieman väriä naamaan vaikka epämukavammalla ja epäterveellä tavalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: