sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

TB Ajomatka ItävallassaMuistatteko viimekesäisen extempore matkani Eurooppaan, tarkkaanottaen olimme enimmäkseen Itävallassa! Huomasin että matkani jäi kesken!
Ystäväni olivat vuokranneet auton ja kiersivät sillä Eurooppaa. Itse hyppäsin mukaan Sveitsin kohdalla muutamiksi päiviksi ja kävin heitä moikkaamassa. Nopeasti matka jatkui Itävallan puolelle syynä tietenkin Sveitsin kalliit hinnat. Ehdi nähdä Zürihin lentokentän, istua autossa ja käydä syömässä ylikalliin salaatin.
 http://bellanan.blogspot.fi/2015/07/bregenz-paivalla.html
Etsimme puhelimella hotellin ja päädyimme kuvan kauniiseen Bregenzeen Itävaltaan. Vieressä oleva Bodensee järvi ja takana kohoavat vuoret olivat uskomattomia. Nautimme siellä hauskan illan ja hieman nestehukkaisen päivän, mutta ihanaa oli! Matkan kuului pienen autoprobleeman jälkeen jatkua Seefeldiin. Niinkuin matka jatkuikin, mutta unohdin jatkaa siitä täällä.

Seefeld on tunnettu laskettelu kaupunki talvisin, keskellä vuoristoja! Ajomatka kiemurteleviä vuoristoteitä pitkin oli jännittävää ja mielenkiintoista. Maisemat olivat hulppeat, välillä ihmettelin kuinka sain osan mahtumaan kuvaan, toisinaan mietimme kuinka monta kirkkoa/linnantapaista oli vuorien huipulla ja miten sinne johtaa reitti. Välillä jännitimme jaksaako auto noita jyrkkiä ylämäkiä, varsinkin kun piti ajaa hitaasti sillä kaikkien edellä meni kuorma joka ei päässyt nopeenpaa. Ikkunasta kurkatessa ei uskonut silmiä miten suuri pudotus olikaan heti tien vieressä.

Näin jälkikäteen miettien muistan vieläkin matkan selkeästi, musiikin mitä soitimme, tunnelman ja maisemat. Olen iloinen, että lähdin moikkaamaan ystäviäni, jäi upeita muistoja! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: