sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Perusmeikki
Näitä on ollut paljon "näytä meikkilaukkusi sisältö". No tässä on kaikki mitä yleensä isken naamaan, tietenkin vähän kevyemmällä kädellä arkipäiviin. Huulimeikit tästä puuttuukin, mulla on yleensä 1-5 huulipunaa laukun pohjalla jotta ois valinnan varaa!

Lyhyesti
Mulla on tosi vaalea ja punottava iho, päädyin luopumaan bb voiteista koska haluan ettei punotus paista jossa vaiheessa päivää läpi. Lumenen longwear blur foundation on osoittautunut hyväksi meikkivoiteeksi! Käytän kaikista vaaleinta eli Light ivory 0 - sävyä.

Mulla on myös todella vaaleat kulmakarvat. Olen laiska käymään kosmetologilla värjäämässä, itse aina tyrin jos yritän niin nyt olen päätynyt pelkän kynän sijasta käyttämään myös vahaa. Ajattelin vain kokeilla sitä mutta onkin osoittautunut hyväksi. Väri tuntuisi pysyvän pidempään ja kulmakarvat eivät sojota joka suuntaan... hahah myös Lumenen, Eyebrow shaping wax Harmaanruskea 2.

Purnukoista vasemmalla on uusi aurinkopuuteri lemppari. Loreal 101 Harmonie blondes
Keskellä on omaa väriä tummenpi puuteri jota en olekaan kovin käyttänyt, mutta nyt kesää kohen se on toiminut, pienenä kerroksena. Lumene 5 Caramel Beige. Lopuksi aivan paras aurinkopuuteri/poskipuna Oriflame Bronzing Pearls.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: