perjantai 1. heinäkuuta 2016

Täydellinen päivä Helsingin edustallaMistä koostuu täydellinen kesä? Kokemuksista, hetkistä, nauttimisesta, vaikka mistä!
Täydellisyyttä hipoi viime viikolla päivä kun olin lähdössä keskustaan kahville. Kahvireissu siirtyi lautalla Liuskaluodolle, jossa söimme täyttävän ja herkullisen aamupalan Skifferissä! En ole syönyt parempaa possunkylkeä!

Ja päivä vain parani, nimittäin lähdimme nauttimaan merestä lähemmin. Muutamat juomat mukaan ja veneellä Suomenlinnaa ympäri! Ankkuruimme veneen ja jäimme hetkeksi nauttimaan musiikista, juotavista ja auringosta merelle. Oli hauska katsella kun Silja Line lipui ohi.Seuraava etappi oli Suomenlinnan telakan suunnalla sijaitseva Cafe Bar Valimo, jossa nautimme muutamat hyvät roseeviinit ja pojat maistoivat Suomenlinnan Panimon oluet. Lopulta iskiessä nälkä lähdimme Hernesaareen syömään ja jatkamaan roseella. 

Miten ihanaa veneily oli, ja meri! Sitä tulee syksyllä ikävä kun matkani jatkuu Lahteen. Sen takia tämä 'meripäivä' oli osa täydellistä kesääni, aion nauttia nyt Helsingistä niin paljon kuin vain voin! 
1 kommentti:

  1. Ihanii kuvii ja niin kiva päivä! Hyvä että oli kamera mukana! -A

    VastaaPoista

Kommentit: