maanantai 29. elokuuta 2016

Miten sun koulu?

Tuntuu, että joka päivä multa kysellään kiinnostuneena, miten se koulu on nyt lähteny käymään? ootko tykänny? mitä ootte tehny?
Huh, monia kysymyksiä ja epämääräisiä vastauksia, mutta eiköhän kaikkeen aikanaan vastaus löydy. Huippua on kyllä ollut!
 Aloitin viime viikon maanantaina koulunkäynnin Lahden muotoiluinsituutissa MuVa -linjalla, mikä ei teille kerro mitään eli opiskelen muoti- ja vaatesuunnittelua. 
Ensimmäiset pari päivää en toivottavasti ollut ainut joka oli tosi kujalla kaikesta. Päälimmäiseksi niistä päivistä jäi mieleen odottelu. Koulupäivät olivat tosi rankkoja pelkän odottelun takia, joten keskiviikkona olin super onnellinen jopa tasokokeista, koska pääsi tekemään jotain!

Aloitimme myös puolitoista viikkoa kestävän aloituskurssin. Juuri kun olimme tutustuneet omaan linjaan, pistettiin kaikki ylösalaisin ja linjat sekaisin. Meistä muodostui 16 ryhmää ja jokaisella ryhmällä on tehtävänä valmistaa tuote tai palvelu. Toisin kuin vuosi sitten, emme myy tuotteita koululla vaan tänä vuonna räjäytämme potin. Torilla on ensi ke-to Elä ja muotoile Pop-Up tapahtuma, jossa meitä saa tulla tapaamaan, kokemaan elämyksiä ja tekemään ostoksia. Huhhuh jännittää mitä tästä tulee, mutta onneksi nämä yritysprojektit alkaa mulle olemaan jo tuttuja ;) Nähdään torilla!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: