maanantai 29. elokuuta 2016

Schöneberg - The Pizza




Tässä on hyvä syy palata hetkeksi Berliinin matkaan. Ramppasimme Schönebergiin pariin otteeseen pizzan perässä, ja kumpikin reissu oli vaivan arvoinen. Edelleen muistelen tuota parasta gluteenitonta pizzaa jonka olen maistanut. Parhaaksi sen teki pohja. Aivan sama mitä täyte oli, mutta pohjan ansiosta pizza oli todella hyvää! Ystäväni selvitteli ja vaikuttaa siltä että pohja oli tehty tattarijauhoihin mitä hieman ehdin jo silloin epäillä. Tattari on hyvin vanha viljakasvi joka ei kuulu heinäkasveihin, käytetään monesti gluteenittomissa taikinoissa. Kun alkaa tehdä mieli pizzaa niin täytyypi etsiskellä taikinaohjetta tai kehitellä itse vastaavan tapaista, tai sitten vain ostaa lennot Berliiniin!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: