sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Mini stoppi Kiovassa


Paluulentomme oli peruttu ja seuraava lento ukrainasta suomeen oli vasta seuraavana päivänä joten pääsimme tutustumaan pieneksi ajaksi myös Kiovaan! Paljoa emme ehtineet nähdä, mutta selväksi tuli että kaikki on meihin ja jopa kreikkaan nähden todella halpaa. Kiersimme illalla paljon lähiseutua ja ihastelimme korkeita rakennuksia. 
Ravintolassa, jossa söimme oli mitä mainioin henkilökunta. He kävivät tulostamassa menuun meille englanniksi koska sitä ei muuten ollut. Tarjosivat ukrainalaiset alkudrinkit (jossa maistui piparjuuri) ja muut joivat ruoankanssa ravintolan oman panimon bisset (maistoin hieman ja oli niin hyvää!). Itse olin niin onnellinen täyteläästä punaviinistä, sillä kreikassa sai vain laimennettua 'marjamehua'. Söin alkuruoka salaatin ja pääruoan ja kaikki kustanti yhteensä 15e. 
Taksimatka lentokenteltä (matkaa45km) maksoin yhteensä 15e. Normaali tupakka-aski alle 1e. Ja hostelli jossa yövyimme oli 3e/per naama.
Nythän vietetään tänä vuonna Euroviisut Kiovassa eli varmaan hinnat saattavat sinä aikana olla korkeammat mutta en usko että kovin kalliiksi siellä tulee. Tykkäsin kaupungin tunnelmasta ja ihmisistä. Baarissa tapasimme parhaimma portsarin ikinä, kerrankin jotain kiinnostaa asiakkaat. Haluan nähdä Kiovan vielä uudestaan paremmalla ajalla, suosittelen! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: