maanantai 8. toukokuuta 2017

Kahvihetki MilanolaisittainPieni kaupunkiloma Milanoon piristi loppu huhtikuutani hurjasti! Ystäväni on Sveitsissä vaihdossa ja halusin nähdä häntä, valitettavasti kaupunki jossa hän asustaa on niin pieni ettei näkemistä ja tekemistä olisi monelle päivälle riittänyt. Mikäs sen parempi idea sitten kuin tavata jossain muualla päin Eurooppaa. Kummallekin tuntematon Italia houkutteli ja kohteeksi valikoitui Milano. Suorat lennot olivat melko tyyriit, muttei sentään yhtä korkeassa hintahaarukassa kuin pääsiäisenä ja ystäväni pääsi näppärästi bussilla vaihtokaupungistaan Milanoon.

Ensimmäiseltä illalta ei ole kameralla kuvia, koska kirjauduimme niin myöhään ja lähdimme viettämään iltaa naapureittemme kanssa. Mutta seuraavana päivänä aurinko paistoi ikkunasta. Oli kaupunkilomamme lämpimimmän päivät vuoro. Päätimme lähteä brunssille. 

Navigli on joki jonka varrelle osottuu paljon Milanon ravintola- ja baarielämää niin päivällä kuin illalla. Tämä oli ensimmäinen kokemuksemme Naviglista tuona kuumana päivä, vaikka osalla paikallisia olikin talvitakit päällä. 
Söimme isot salaattiannokset ja päälle espressot. Ystäväni olisi kovin kauvannut normaalia suodatinpussi kahvia koska sitä ei Sveitsistä saa, mutta ei valitettavasti kovin helpolla Italiastakaan. Minulle kelpasi espresso.
Kiva ranta ravintola/kahvila, paljon ihmisiä, hienoja rakennuksia ja upea sää. Sain nautittua kahvini oikein mielellään.

TIP: Etelä-ja keski Euroopassa on helppoa ja melko halpaa matkustaa maiden välillä.
 Milanossa ruoat ja juomat ovat suunnilleen samaa hintaa kuin Suomessa. (noin 1e halvempaa) Ruoka-annokset voivat olla isompia. Kaikkialla ei voi maksaa kortilla, käteistä kannattaa olla aina mukana. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: